Tillykke til de unge

TILLYKKE TIL DE UNGE 🤩🍾

Jeg elsker lyden af de unge på studentervognene, der kører gennem gaderne. Den ultimative glæde. Sådan havde jeg det selv i de dage. 🤩

I disse dage bliver masser af unge mennesker færdige og får svendebrev, studentereksamen og afgangspapirer. Tillykke til jer alle! Det har ikke været det, I troede det ville blive med coronaen, der lagde en skygge over vores uddannelsessteder og over ungdomslivet. Men I klarede det, og nu skal i videre ud i livet. Held og lykke med det 🙏🌷

På billedet ser i mig (med næsepiercing og seriøst optegnede øjenbryn tilbage i 2014 🙈) sammen med Mads, en af mine bedste venner og klassekammerat tilbage fra Frederiksborg Gymnasium og HF. I dag kæmper han utrætteligt for at hjælpe mig til en plads i folketinget. Ungdomstiden gav mig venner for livet, og det er præcis det ungdomstiden skal gøre. Forme, udforske, leve. Kæmpe stort tillykke til alle de unge! 🎉🍾