Tak for støtten

TUSIND TAK FOR JERES BIDRAG 🙏❤

Tusind, tusind tak for alle jeres bidrag til min folketingskampagne! Jeg er virkelig rørt over, at så mange har givet mig et bidrag med på vejen. Det er virkelig kæmpestort, og jeg kan ikke takke jer nok for jeres hjælp og støtte ❤

Som ny kandidat er det småt med pengene og med et folketingsvalg potentielt lige rundt om hjørnet er der ikke lang tid eller mange midler til at banke en kampagne på benene. Derfor gør alle jeres bidrag virkelig en forskel!

Det betyder, at der bliver råd til flere plakater og flyers, så jeg kan få mit budskab endnu længere ud til folk, så de bliver bevidste om, at de kan sætte deres kryds ved mit navn ❌💪

Skulle du have lyst til at give et lille bidrag med på vejen, så kan du stadig overføre et helt valgfrit beløb på Mobilepay 6386PE 🙌

De bedste hilsner
Fie