Støt min valgkamp

JEG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP 🙏

I starten af juni blev jeg valgt som folketingskandidat i Hillerødkredsen. For mig er det er kæmpestort at få muligheden for at repræsentere min hjemstavn og kæmpe for at skabe den politiske forandring, jeg drømmer om. For helt almindelige mennesker, for Nordsjælland og for Danmark.

Valgrygterne florerer på fuldt tryk, og lige om lidt kan statsministeren trykke på famøse knap – og så kører valgkampen derudaf.

Derfor håber jeg, at du vil overveje at give et lille bidrag med på vejen til min kampagne. Det er grænseoverskridende at bede jer om det, men der er potentielt meget kort tid for mig til at få en kampagne op at køre, og en kampagne koster som bekendt ikke gratis.

Du kan donere et helt valgfrit beløb på Mobilepay-nummeret 6386PE, og jeg ville utroligt glad for beløb af alle størrelser – alt gør en forskel, når man er ny kandidat som mig!

Jeg håber, at du har lyst til at give et lille bidrag, så jeg har bedre mulighed for at kæmpe kampen for at alle kan få en uddannelse, at bekæmpe ulighed i sundhed og den stigende mistrivsel og selvfølgelig i klimakampen. ❤

Bedste hilsner
Fie