Råd til hverdagen

RÅD TIL HVERDAGEN 💵

Her er min farfar. Udover at han er verdens bedste farfar naturligvis, så er han også økonom og en af de klogeste og mest grundige mennesker, jeg kender 🥰

Tidligere på sommeren spurgte jeg ham om hjælp til at forstå den pressede, økonomiske situation, som mange danskere lige nu oplever som konsekvens af inflationen og prisstigningerne 📈 Det er der kommet mange gode snakke ud af. Jeg har fået lektier for, og vi mødes hos ham og min farmor i Frederikssund 👵🏻👴🏻

Vi snakker om, hvordan dynamikkerne i økonomien hænger sammen, og hvilke muligheder vi har som samfund for at komme godt ud på den anden side. Vi er enige om, at det er en politisk kerneopgave at sikre, at vi kommer godt ud på den anden side. At vi alle er nødt til at bidrage, og at vi som samfund skal holde hånden under dem, der har mest brug for det. Og at det bliver svært.

Det er et alvorligt emne, som jeg er meget optaget af. Det berører os alle sammen, at vores hverdag bliver dyrere.

Heldigvis er der også tid til pauser i undervisningen, hvor vi nyder sommeren, bader i fjorden, spiser god mad og snakker om livet generelt ❤️