FOLKETINGSKANDIDAT FOR HILLERØD

FOLKETINGSKANDIDAT FOR HILLERØDKREDSEN ❤🌹

I de lokaler, som jeg kan huske fra 1. maj-arrangementer, da jeg var barn, er jeg her til aften blevet valgt som Hillerødskredsens nye folketingskandidat. Det er kæmpestort!

For mig er det en helt særlig aften i aften, og det er en entydig følelse af at være kommet hjem. Hjem til mit Nordsjælland. For når jeg tænker på Socialdemokratiet, så er det præcis de mennesker, der her til aften viste mig den enorme tillid at lade mig repræsentere dem, som jeg tænker på.

Det er i præcis de lokaler, hvor jeg her til aften har holdt min opstillingstale, at jeg som barn sad og lyttede til talerne og lærte, hvad det vil sige at være Socialdemokrat. At vi alle sammen har et ansvar overfor hinanden. At ansvaret for de svageste er særligt stærkt. Og der er fortsat meget at kæmpe for.

I aften skal der deles gode historier i gode venners lag, men i morgen er det på med arbejdstøjet igen – og jeg glæder mig!